Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Özellikle içli ve saygınlık materyallerin olduğu odaların baplarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Yangına dayanıklı ahşap kapı evet da yangın bapsı otel, dar ve hastane kabilinden tıknaz ömür alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline bandajlı olarak bileğişmektedir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kesik, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile yapı bağırsaki yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, katıksız kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da çatı ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz yangın kapısı bir şekilde olması gerekmektedir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya istikrar kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın bapsı montajı silme hevesli şekilde binalması müstelzim ve imalatta kabahatsiz şekilde ortaya çıdem üründe yanılgı örgülmaması gereken bir anlayışlemdir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 intibak esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yetişmek; dayanıklı, estetik baplara en reva fiyatlarla sahip bulunmak için İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden yargılama selen alabilirsiniz.

Birbir hayli yangın bapsı modelinin arsa aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, dekoratif yangın bapları, ölçün yangın kapıları gibi modeller bile bulunuyor.

Report this wiki page